اخبار

مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران و انجمن ژنتیک ایران تفاهم نامه همکاری امضاء کردند جدید

در راستای گسترش و ارتقاء سطح همکاری های علمی، پژوهشی و آموزشی و با هدف همکاری راهبردی در حفظ و نگهداری منابع ژنتیکی و زیستی کشور مبتنی بر ظرفیتهای سخت افزاری و نرم افزاری و استانداردهای مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران و ظرفیتهای علمی، تخصصی و اجرایی انجمن ژنتیک ایران تفاهم نامه همکاریهای مشترک بین انجمن ژنتیک ایران و مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران منعقد گردید.

ادامه مطلب
بازدید رییس و اعضای هیات مدیره انجمن بیماری شناسی گیاهی از مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران

دکتر ناصر صفائی، رییس انجمن بیماری شناسی گیاهی به همراه اعضای هیات مدیره انجمن در تاریخ ۲۵ آبان ۱۴۰۱ از بانکهای زیستی، فعالیتها و طرحهای فناورانه در دست اجرای مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران بازدید کردند.

بررسی تأثیر عصاره گیاه شنگار بر تغییر بیان دو ژن در رده سلولی سرطان معده
با همکاری مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران انجام گرفت

بررسی تأثیر عصاره گیاه شنگار بر تغییر بیان دو ژن در رده سلولی سرطان معده

نتایج یک پژوهش که با همکاری محققان مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران و دانشگاه علم و فرهنگ انجام شد، نشان داد عصاره گیاه شنگار (Alkanna bracteosa) می تواند به عنوان یک کاندید موثر برای درمان احتمالی سرطان معده بکار گرفته شود.

بر هم افزایی تولید دانش فنی در حوزه زیست فناوری تاکید شد
در راستای اجرای تفاهمنامه راهبردی فیمابین مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران و پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

بر هم افزایی تولید دانش فنی در حوزه زیست فناوری تاکید شد

مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران و پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در راستای اجرای تفاهم نامه منعقده و در راستای آغاز همکاریها، بر هم افزایی در تولید دانش فنی حوزه مختلف زیست فناوری، حفاظت از ذخایر زیستی در قالب تبادل منابع زنتیکی و اهدای نمونه های ژنتیکی تاکید کردند.

ادامه مطلب
ماهنامه شماره‌ ۱۸۹ «پیام جهاد» منتشر شد/ نمایش گزیده‌ای از دستاوردهای شاخص فناوری و نوآوری جهاددانشگاهی

ماهنامه شماره‌ ۱۸۹ «پیام جهاد» با انتشار گزارشی ویژه از نمایش گزیده‌ای از دستاوردهای شاخص فناوری و نوآوری جهاددانشگاهی در سازمان برنامه‌وبودجه منتشر شد.

#انجام_فرصت_مطالعاتی در آزمایشگاههای مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران

مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران آمادگی پذیرش دانشجویان دوره دکتری جهت دوره فرصت مطالعاتی داخل کشور در حوزه بیولوژی ، بیوتکنولوژی ، ژنتیک ، میکروبیولوژی ، علوم گیاهی، علوم سلول های انسانی و جانوری ، بیوانفورماتیک و ... را دارد.

دعوت به همکاری

بانک سلولهای انسانی و جانوری مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران وابسته به جهاد دانشگاهی جهت تکمیل کادر آزمایشگاهی خود از میان فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد در رشته های ذیل دعوت به همکاری می نماید.