اصول جداسازی، شناسایی فنوتیپی و کشت قارچ های رشته ای

تعداد بازدید:۳۴۶

اصول جداسازی، خالص سازی شناسایی فنوتیپی و کشت قارچ های رشته ای

سرفصلها:

  • اصول تهیه انواع محیط کشت¬های مایع و جامد
  • اصول روش های جداسازی قارچ¬های رشته¬ای از نمونه-های محیطی
  • اصول خالص سازی به روش ماکروسکوپی
  • اصول خالص سازی به روش میکروسکوپی
  • اصول تک اسپور کردن جهت خالص سازی
  • اصول شناسایی فنوتیپی ماکرومورفولوژی و میکرومورفولوژی قارچ های رشتهای
  • اصول تهیه اسلاید کالچر، لام میکروسکوپی، لام مرطوب و رنگ آمیزی قارچها
  • اصول روش های کشت قارچ های رشته ای
  • روش تهیه سوسپانسیون اسپوری با جمعیت اسپوری معین

جهت ثبت نام اینجا کلیک نموده و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 02188525383 تماس حاصل نمایید.