اصول جداسازی، شناسایی فنوتیپی و کشت قارچ های رشته ای
اصول جداسازی، خالص سازی شناسایی فنوتیپی و کشت قارچ های رشته ای
سرفصلها:
- اصول تهیه انواع محیط کشت¬های مایع و جامد
- اصول روش های جداسازی قارچ¬های رشته¬ای از نمونه-های محیطی
- اصول خالص سازی به روش ماکروسکوپی
- اصول خالص سازی به روش میکروسکوپی
- اصول تک اسپور کردن جهت خالص سازی
- اصول شناسایی فنوتیپی ماکرومورفولوژی و میکرومورفولوژی قارچ های رشتهای
- اصول تهیه اسلاید کالچر، لام میکروسکوپی، لام مرطوب و رنگ آمیزی قارچها
- اصول روش های کشت قارچ های رشته ای
- روش تهیه سوسپانسیون اسپوری با جمعیت اسپوری معین
جهت ثبت نام اینجا کلیک نموده و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 02188525383 تماس حاصل نمایید.